Laserska depilacijavelja za izjemno učinkovito ter uspešno metodo trajnega odstranjevanja dlak. Kljub temu pa je izjemno pomembno, katera vrsta laserja se pri tem uporablja. Strokovnjaki, ki se ukvarjajo s takšnim področjem dela, vam praviloma omogočajo več laserskih sistemov odstranjevanja.

Sicer pa se najhitreje in najučinkoviteje odstranijo črne ter rjave dlačice. Laserska depilacija je najučinkovitejša pod pazduhami, v predelu bikini, na rokah in nogah, bradi ter ustnici. Za svetlejše dlačice na rokah, licih in zgornjih ustnicah je potrebnih več tretmajev. Uspešnost depilacije je enaka tako pri predstavnicah nežnejšega spola kot pri moških.

Odstranitev dlak izboljša počutje in življenje na sploh

Laserska depilacija je vse bolj priljubljena metoda. In če se sprašujete, kdaj je najustreznejši čas zanjo, je odgovor sila preprost: v tem hipu! Z odstranitvijo dlak na nezaželenih predelih telesa se hipoma izboljša počutje in življenje na sploh. Za uspešno odstranitev boste potrebovali od tri do pet tretmajev.

Lasersko odstranjevanje dlačic je vse bolj priljubljeno

Britje ali pa boleče depilacije so preteklost. Pozabili boste na vnetje kože, izpuščaje, vraščene dlake in ne nazadnje tudi na slabo voljo. Laserska depilacija zagotavlja odličen rezultat: gladko ter lepo kožo.

Preberite tudi naslednji članek z naslovomKorekcija povešenih prsi omogoča hitro dosegljive ter trajne rezultate“.

Najprimernejši meseci za lasersko depilacijo

Na sploh velja, da je laserska depilacija najprimernejša v času, ko še ni veliko sonca. Posegov čez poletje – julija in avgusta – ne priporočamo. Ključni razlog za to je, da laser lahko vpliva na obarvanost kože. Če ste na primer porjaveli, to pomeni, da laser lahko poleg dlak odstrani še porjaveli barvni odtenek.

Popolnoma varna depilacija z laserjem

Depilacija z laserjem je popolnoma varna, če bo narejena pod okriljem izobražene ter izkušene ekipe strokovnjakov. Nanjo se lahko naročite kar preko spleta, kjer vam čakajo še posebej ugodni pogoji. Naročilo je možno preko spletnega obrazca ali preko telefonskega pogovora.

Urejeni in sproščeni tudi v poletnih oblačilih

Če si torej želite v času poletja hoditi naokoli popolnoma sproščeni in brez vidnejših dlak, se naročite na lasersko depilacijo.

Več o samem posegu, si lahko preberete v prispevku.

Objave iz iste kategorije: