V kolikor razmišljate o nakupu promocijskega materiala za vaše podjetje, ali pa o darilu za najbližje, razmislite tudi o printu na majice za oba spola. Prednost tiska na majice je v tem, da so izdelki kvalitetni in cenovno ugodni.

Print na majice
V kolikor razmišljate o nakupu promocijskega materiala, razmislite tudi o printu na majice

Tiskanje na majice v poslovne namene

V kolikor razmišljate o nakupu promocijskega materiala, razmislite tudi o printu na majice, ki bodo predstavile vaše podjetje. Oblačila s tiskom lahko podarite svojim zaposlenim, svojim poslovnim partnerjem ali strankam. Prednosti, ki jih nudi print na majice so:

  • Cenovna ugodnost in popusti v primeru nakupa večje količine,
  • Cenovno ugoden marketing,
  • Večletna življenjska doba oblačil,
  • Unikatna predstavitev podjetja.

Kaj natisniti na promocijske majice?

Na promocijske majice lahko natisnete različne stvari. Tisk je odvisen od vašega namena oglaševanja z oblačili. Lahko samo izberete logotip, ime podjetja in kontaktne podatke ter jih natisnete na različne barve in velikosti oblačil. Lahko pa oblikujete kakšno unikatno tiskano majico. Veliko podjetij se odloči za smešne napise in slike, ki jih stranke rade nosijo na oblekah. Posledično tudi opravljajo večji marketing na terenu, saj oblačilo nosijo večkrat.

Tiskanje na majice kot darilo

Pri printu na majice za darilo pa ste lahko veliko bolj inovativni. v kolikor gre za rojstni dan, natisnite datum praznovanja in kakšno smešno fotografijo slavljenca. V kolikor gre za fantovščino ali pa dekliščino, pa lahko izbirate print na oblačila že iz obstoječe spletne baze ali pa ustvarite nekaj unikatnega. Pri fantovščinah in dekliščinah se svatje odločijo za tisk posebnih majic za ženina in nevesto ter posebej drugačnih oblek za svate. Tako svatje s svojimi potiskanimi oblačili na zabavi izstopajo.

Majice kot darila za mlade starše

Velikokrat se družine odločijo za print na majice tudi v primeru, da je družina dobila novega družinskega člana. V spomin na oblačila natisnejo datum rojstva, težo, višino in ime dojenčka. Izberejo tudi posebne bodije, na katere natisnejo kakšne prikupne verze ali slike. 

Drugi promocijski izdelki

Prek spleta lahko naročite tudi poseben tisk na majice z dolgimi rokavi, puloverje, kape, vrečke, nahrbtnike in druge promocijske izdelke. V pisarnah navadno naročajo pisarniški material s tiskom kontaktnih podatkov podjetja. Za privatne namene pa velikokrat naročajo različna društva ali celo družine tudi tisk na nahrbtnike, brisače, otroške igrače in druge izdelke, ki jih delijo na svojih posebnih dogodkih. 

Preberite si še naslednji članek: Udobna in prijetna oblačila za športne aktivnosti

Oblačila za šport in prosti čas nas grejejo oz. hladijo, ščitijo pred udarci in zavarujejo.

Objave iz iste kategorije: