Učinkovitost oskrbe velike količine umazane posode je ključna v večjih obratih, kjer se pripravlja hrana. To so lahko kavarne, bolnice, razne menze v tovarnah ipd. Klasični stroji za pomivanje v omenjenih in drugih primerih niso dovolj hitri in tudi nimajo dovolj visoke kapaciteto pomivanja. Zato so idealna rešitev tračni pomivalni stroji MTF, ki so sposobni očistiti velike količine posode z minimalnim naporom osebja. Imajo pa tudi modularno zasnovo, kar pomeni, da jim je mogoče povečati učinkovitost ali dodati številne funkcionalnosti, ki jih potrebujemo pri pranju krožnikov, pladnjev, kozarcev, skoledic,ipd.

Napredni vmesnik za nastavitev programa pomivanja

Moderna računalniška tehnologija ima nedvomno velik vpliv v skoraj vseh industrijah. Pri uporabi tračnih pomivalnih strojev MTF je pomembno, da je z njimi brez težav mogoče upravljati. Skoraj vse funkcije omenjenih strojev se upravlja preko naprednega računalniškega vmesnika. Priložene so tudi preproste slike in hitri opisi programov. To omogoča, da s strojem upravlja tudi neizkušen uporabnik, kar je velika prednost v mnogih situacijah. Programe pomivanja pa uporabnik brez težav zažene s preprostim klikom na digitalnim vmesniku.

Pri uporabi tračnih pomivalnih strojev MTF je pomembno, da je z njimi brez težav mogoče upravljati.

Vrhunska industrijska kakovost pomivanja

Kakovost in temeljitost čiščenja umazanije z jedilnih krožnikov, kozarcev, skodelic in drugih elementov je ključna. Tračni pomivalni stroji MTF ustrezajo najvišjim higienskim standardom, ki jih določajo razni zakoni in določila. Arhitektura in oblika omenjenih pomivalnih strojev sta zasnovani tako, da dosegajo največjo učinkovitost čiščenja vidne in nevidne umazanije. Pomiti krožniki so prosti vseh bakterij in drugih nečistoč. Hitrost pomivanja pa je izredna, saj je mogoče z enim strojem oskrbeti tudi večje jedilnice v hotelih in drugih jedilnih obratih. Na učinkovitost in hitrost pomivanja vpliva v veliki meri tudi konfiguracija samega stroja za pomivanje, kot tudi drugi dejavniki.

Ekonomična poraba vode in električne energije

Vsaka moderna naprava za gostinsko rabo mora biti ekonomična in zelo učinkovita pri porabi vode, električne energije in drugih ključnih sredstev. Moderni tračni pomivalni stroji MTF vsebujejo napredno tehnologijo, ki nadzoruje porabo vode in električne energije v vsakem trenutku. To omogoča, da sam stroj porabi zelo malo obeh sredstev. Tako je izredno učinkovit pri pomivanju večjih in manjših količin posode. Kakovostni materiali industrijske kakovost pa zagotavljajo, da bo stroj deloval brez težav v manj in bolj zahtevnih okoljih.

tračni pomivalni stroji
Kakovost in temeljitost čiščenja umazanije z jedilnih krožnikov, kozarcev, skodelic in drugih elementov je ključna.

Pomivalni stroj z več conami delovanja

Moderni pomivalni stroji so narejeni z funkcijo uporabe več con. To pomeni, da vsebujejo predel za predpranje, glavno pranje in izpiranje. Nobene potrebe ni po tem, da bi osebje potrebovalo posodo oskrbeti ročno, kar je lahko tudi zelo zamudno. Stroj za pomivanje brez napora opravi vse naloge pomivanja, osebje pa se lahko posveti drugim bolj pomembnim nalogam. S tem se močno dvigne produktivnost celotne kuhinje, obenem pa se osebje razbremeni monotonega opravila ročnega pomivanja posode, kozarcev in drugega jedilnega pribora.

Objave iz iste kategorije: