Se še spomnite vaših mam in babic, kako so po hiši hodile z navijalkami v laseh, da bi imele lepo trajno oziroma kodre? Takšno navijanje las je lahko zelo zamudno, pa tudi učinka nima zelo trajnega, čeprav se marsikdo kodranja še vedno loteva na podoben način. Da ne omenjamo tega, da nekateri priporočajo kodranje las s pomočjo nogavice! Mi vam priporočamo, da takšne metode izpustite in si raje kupite kodralnik za lase, ki ga lahko dobite že po zelo ugodni ceni in ki vam omogoča, da si lase nakodrate kar doma!

Kodri kot pri frizerju

Različne domače metode kodranja las, ki so jih uporabljale naše mame in babice, nikakor niso tako učinkovite kot kodranje las pri frizerju. Kako učinkovita bo neka metoda, je sicer odvisno tudi od las, saj so nekateri lasje bolj težavni za kodranje kot drugi, zagotovo pa si prav vsaka želi, da bi si doma naredi takšne kodre, kot bi jih naredil frizer. To je mogoče le, če si privoščite profesionalno opremo, med katero spada tudi kodralnik za lase, ki je namenjen prav kodranju las doma.

Njegova uporaba je z nekaj spretnosti zelo enostavna, sploh, ko se ga oseba navadi uporabljati in si pridobi izkušnje pri delanju kodrov, poleg tega pa ga lahko kupite tudi po res smešno nizki ceni, zato res ni razloga, zakaj si ga ne bi privoščili. Tako boste lahko kadarkoli naredili kodre oziroma spremenili svojo pričesko, ko si boste to zaželeli, pa vam zato ne bo treba posegati po domačih in ne vedno uspešnih domačih metodah ali obiskovati frizerja.

Lepi lasje in pričeska

Danes, ko obstaja internet, je uporaba priprav za kodranje las še lažja. Tako kot se na internetu najdejo različni posnetki, v katerih je do vseh podrobnosti razložen postopek ličenja, boste našli tudi internetne posnetke, v katerih je natančno razloženo, kako lahko naredite takšne ali drugačne kodre kar doma.

Poiščite torej kakšne takšne internetne posnetke z navodili za kodranje las in ugotovite, kako enostavno je s pomočjo v ta namen izdelanega kodralnika narediti kodre kar doma! Tako si lahko naredite malce nakodrane lase ali pa resnično umetelno pričesko iz kodrov – s pomočjo dobre opreme in navodil, ki jih najdete na internetu, je namreč možno narediti prav vse!

In še nasvet. Kolagen za lase, ki ga naj bi uživali vsakodnevno, vam izboljša zdravje las. Več o tem pa si preberite s klikom na povezavo.

Objave iz iste kategorije: