Na sploh so strešni nosilci za avte in druga vozila postali zelo priljubljen pripomoček oziroma dodatek. Še zlasti za vse tiste voznike, ki s seboj v vozilu prevažajo veliko opreme. Na voljo je več tipov takšnih izdelkov, med drugim tudi strešni nosilci za tovorna vozila.

Pomembno je, da so nosilci za streho tovornega vozila izdelani kar se da kakovostno. To je odvisno predvsem od vrste materiala. Najboljši so narejeni iz odpornega aluminija. Ti so veliko lažji od podobnih, ki so izdelani iz železa, a so torej kljub temu bolj kakovostni in lahko prenesejo ekstremne obremenitve. Imajo visoko nosilnost – do 200 kilogramov.

Kakovostna in natančna izvedba strešnih nosilcev za tovorna vozila

Najbolj kakovostni strešni nosilci za tovorna vozila so torej izdelani iz odpornega aluminija. Njihova zgornja stran je prevlečena s posebno protizdrsno gumo, ki dobro poskrbi za preprečevanje premikanje tovora po nosilcu na strehi vozila.

Strešni nosilci za tovorna vozila
Strešni nosilci za tovorna vozila so idealna rešitev za prevoz lestev in druge opreme, ki zagotavlja varno in učinkovito uporabo prostora na vašem tovornem vozilu

Za kakovostne strešne nosilce je značilno tudi to, da vključujejo kanale. Ti zagotavljajo montažo za dodatke, ki poskrbijo za še bolj preprost transport tovora na strehi kombiniranega vozila. Takšni sistemi so praviloma opremljeni še s protivlomno ključavnico.

Strešni nosilec izdelan po meri vašega vozila

Strešni nosilci za tovorna vozila vključujejo pritrdilne roke, ki so prilagojene vsakemu tipu vozila – tako da je montaža čim bolj preprosta. Hkrati pa ponujajo zelo čvrsto vez med tovorom in streho. Zaradi izvrstnih rešitev je nameščanje prtljažnih sistemov lahko preprosta. Sistem se lahko namesti brez kakršnega koli dodatnega orodja.

Tipski strešni nosilci za tovorna vozila Nordrive

Na voljo so tudi najrazličnejši dodatki, ki se lahko namestijo na strešne nosilce. Omogočajo precej hitrejše nalaganje tovora na streho vozila. Obenem seveda takšni dodatki za strešne nosilce povečujejo tudi varnost pri transportu. Poskrbijo namreč za to, da je tovor lahko povsem varno pritrjen na streho vozila.

Za koga so strešni nosilci za tovorna vozila odlična izbira?

Številni obrtniki se ves čas srečujejo z zadrego, kako na cilj pripeljati tovor, ki je nekoliko večje dimenzije. Odlična rešitev zanje so torej tipski nosilci, ki zagotavljajo povsem varen prevoz tovora in ustrezajo vsem zahtevanim standardom.

Ker so strešni nosilci za tovorna vozila narejeni tipsko, je takšen prtljažnik primeren za različne modele vozi. Montaža pa je torej preprosta in ne zahteva nobenega posebnega orodja.

Objave iz iste kategorije: