Kljub temu, da vsi radi kaj povemo na račun tega, kako »skomercializiran« praznik je postal božič, moramo vseeno priznati, da so božična darila nekaj, česar se vedno znova razveselimo. Radi jih prejemamo, malo manj radi pa podarjamo – predvsem zato, ker je marsikdaj težko izbrati primerna božična darila za vse, ki jih obdarujemo.
Z nakupom daril za naše najbližje, torej za družinske člane (še posebej otroke,), gotovo nimamo težav. Težje pa je najti primerna darila za sorodnike, prijatelje, sodelavce … Namesto, da razmišljamo o tem, kaj kupiti vsakemu posebej, pa se lahko odločimo za boljšo možnost: enaka božična darila, ki odsevajo praznični čas.

Božična darila za vse

Kaj podariti otrokom znancev? Ker je božič čas sladkanja, otroci pa sladkarije seveda obožujejo, lahko za vse otroke kupite šparovček v obliki avtomata za žvečilke oziroma bonbončke. Majhen avtomat z retro videzom bo gotovo vsem všeč, saj je treba vanj vstaviti kovanec in zavrteti gumb, da pridemo do sladkarije.

Če smo pri sladkarijah in sladkostih, potem velja povedati, da so lahko mali gurmanski užitki odlična božična darila tudi za odrasle. Zakaj ne bi svojim znancem podarili posebne mešanice čajev, kompleta eksotičnih začimb, posebnih sestavin za peko? Gotovo jih bodo veseli, saj bo tako njihova kuhinja ob praznikih še bolj zadišala.
In nenazadnje: lahko se odločite tudi za klasiko. Vsakomur, ki bi ga radi obdarili, lahko namenite tople nogavičke, rokavice, morda šal.

Božična darila za ženske

Imate na spisku obdarovancev veliko žensk?Saj veste, kaj je tisto, kar si te vedno želijo: lepoto! Vsekakor ne bo odveč, če jim namenite kak manjši, ročni masažni aparat, morda napravo za odpravljanje celulita, dišečo kremo za učvrstitev kože, kremo za odpravo maščobnih blazinic ali pripomoček za odpravljanje celulita, olje za nego telesa. Vsaka ženska se namreč razveseli stvari, ki ji pomagajo, da bo imela lepšo postavo.
bio-shampoo

Božična darila za moške

In kaj je tisto, kar si za božična darila želijo moški? Marsikateri si ravno tako želi fit telo, zato ne bo odveč kak športni pripomoček ali športna prehrana oziroma prehranski dodatki. In ne, to vsekakor ne pomeni, da morate zapraviti veliko – vsem moškim lahko za božična darila kupite kolebnice, pa zato ne boste bankrotirali.

Domača darila

Seveda pa vam po božična darila niti ni treba v trgovino. Če ste spretni pri ustvarjanju ali peki, jih lahko naredite doma – piškote, naravna mila in mazila, suho sadje …

Objave iz iste kategorije: