Bi si rada sama urejala gelish nohte, ker se ti zdijo redni obiski v kozmetičnem salonu predragi? Potem imamo rešitev zate! Najbolje, da si kupiš celoten set za permanentno lakiranje nohtov in si manikiro urediš kar sama doma! Začetna »investicija« te bo stala okoli 50 €, čeprav omejitve navzgor pravzaprav ni, dobila boš pa celoten začetni komplet, ki vsebuje UV lučko in osnovne gel lake.

Gelish nohti brezpogojno potrebujejo 3 plasti laka. Prvi lak je podlak ali base coat, ki poskrbi za to, da je tvoj naravni noht zaščiten, poleg tega pa se gel lak nanj lepše prime. Tega nanosa ne smeš nikakor izpustiti! Potem si nalakiraj nohte v tvoji najljubši barvi, seveda s primernim lakom za nohte. Klasični laki za nohte namreč niso primerni za gelish nothe. Tej laki imajo namreč popolnoma drugačne sestavine, ki omogočajo, da je lak dlje časa odporen in nohti lepo urejeni, da vedno dajejo vtis, da si se ravno vrnila iz manikire. Vsako plast posebej moraš posušiti pod posebno UV ali LED lučko.

Juhu, sušenje na zraku končno odpade!

Zadnji nanos je morda še najbolj pomemben od vseh. Gel lak, ki ga naneseš na koncu, je tisti »trikec«, ki ohranja visok sijaj barve kar do 4 tedne! Poleg tega tudi utrjuje barvni gel lak, zato te še enkrat opozarjamo, da ga nikar ne izpusti.

Gel nohti bodo ostali kot novi približno 4 tedne. Vmes boš seveda morala nekoliko popraviti nohtni narastek, a odvisno seveda od tega, kako hitro ti rastejo tvoji nohti in kako hitro se boš naveličala ene in iste barve tvojih nohtov. Gel lak odstraniš s posebnim odstranjevalcem, s katerim namočiš vatko in jo oviješ okoli nohtov za približno 10 min. In potem so tvoji nohti ponovno pripravljeni na nove barve!

Obiščite spletno stran, kjer dobiš popolna vse za nego gel nohtov!

Objave iz iste kategorije: