Kako dobro skrbite za svoj avtomobil? Imate v njegovi notranjosti nameščene dovolj dodatne opreme in pripomočkov, ki poskrbijo za še udobnejšo, prijetnejšo in ne nazadnje varnejšo vožnjo? Kako pa skrbite za prtljažnik svojega vozila?

Nekateri v prtljažnik svojega avta skorajda nikoli ne odložijo ničesar, zato je ta del navadno vedno čist. Spet drugi v avto prtljažnik nenehno nekaj shranjujejo. Slednje je zlasti značilno za obrtnike pa tudi za lastnike hišnih ljubljenčkov. Če zaščita prtljažnika avtomobila v tem primeru ni dovolj dobra, se v njem lahko nabere toliko umazanije, da se je kasneje ne zmoremo znebiti v celoti.

Na kakšen način zaščititi avtomobilski prtljažnik?

Za nekatere je prtljažnik v avtu zelo pomemben del, saj v njem shranjujejo oziroma prevažajo marsikaj. Če so predmeti, ki jih polagate vanj, čisti in nič kaj posebnega, vas ne bi smelo preveč skrbeti. Če pa vanj polagate tudi manj čiste zadeve, je potrebna primerna zaščita prtljažnika avtomobila.

Prtljažnik v avtu včasih na hitro zaščitite tudi zgolj s prevleko, kar je lahko neka stara večja brisača, ki je ne potrebujete več. A s tem zagotovo ne boste poskrbeli za vrhunsko zaščito. To vam lahko ponudi samo posebna vrsta zaščite, ki jo na trgu lahko najdete pod imenom Bootector.

Spoznajte ključne značilnosti Bootectorja

Bootector velja za popolno zaščito za prtljažnik vozila. Njegova naloga je učinkovito ščititi obloge tal, bočnih kolotekov in hrbtišč sedežev. Njegov dodatni jeziček pa poskrbi za zaščito zadnjega dela odbijača pred morebitnimi poškodbami.

zaščita za prtljažnik avta po merah prtljažnika
Če potrebujete zaščito za prtljažnik avta, je to idealna rešitev za vas.

Omenjena zaščita prtljažnika avtomobila je izdelana iz vodoodpornega plastificiranega tekstila, in sicer natančno po merah prostora. Uporaben pa je za vse tiste, ki prtljažnik uporabljajo vsakodnevno, na primer za vrtnarje, slikopleskarje, ljubitelje hišnih ljubljenčkov, športnike.

Nameščanje Bootectorja v avtomobil

Ena od večjih prednostih, ki jih prinaša Bootector, je tudi njegova hitra in povsem preprosta montaža. V prtljažnik avta se namesti s pomočjo samolepilnih ježkov. Tako izdelek vedno ostaja na istem mestu.

Zaščita za prtljažnik avta je genialna rešitev za voznike, ki imajo psa ali druge hišne ljubljenčke, ki jih je treba prevažati v prtljažniku. Bootector ščiti pred umazanijo in poškodbami ali obrabo ne le preproge v vozilu, temveč tudi stranske plošče in naslonjala zadnjih sedežev. Izdelan je tako, da ustreza številnim različnim avtomobilom.

Ker je omenjena zaščita za prtljažnik avta izdelana iz gladkega in vodoodpornega materiala, je za čiščenje izjemno preprosta. Umazanija se namreč ne vpija v strukturo materiala. Bootector se lahko čisti kar v samem avtu ali pa se ga sname in očisti zunaj njega.

Objave iz iste kategorije: