Avtomobilske preproge so vsestranske in nadvse uporabne. Vaše vozilo zaščitijo pred vlago, umazanijo in drugo nesnago. Tla avtomobila boste s tipskimi preprogami zaščitili popolnoma. Med vožnjo bodo tesno fiksirane in onemogočale kakršno koli gibanje ali motenje med vožnjo. Odpravili boste tudi stroške kemičnega čiščenja tal, saj se bo vsa umazanija skupaj s tekočino zadržalo na preprogi in ne bo prišla v kontakt s tekstilno prevleko tal. Poleg praktičnih razlogov so tudi estetski, saj ta vrsta zaščite daje vašemu avtomobilu pridih svežine in novosti.

Preprečite nabiranje umazanije

Otroci, ljubljenčki in tudi odrasli v avtu puščamo svoje sledi in odtise. V avtomobilu so najbolj izpostavljena tla, saj se jih dotikamo s svojo obutvijo. V primeru suhega sončnega vremena to dejstvo ni problematično. Težava nastopi v primeru deževnega in blatnega dne. Nesnaga s podplatov se bo namreč zažrla v dno avtomobila, v kolikor to ne bomo preprečili.

Originalni tepihi za avto so idealna rešitev za vse, ki želijo zaščititi notranjost vozila in obenem odpraviti stroške profesionalnega globinskega čiščenja.

Poletne in zimske preproge

Originalni tepihi za avto so na voljo v gumijasti in tekstilni izvedbi. Poleti ljudje raje posegajo po tekstilnih, saj so vizualno lepši in avtomobilu dodajo bolj lahkoten videz. Na voljo so v različnih barvah in z različnimi vzorci. Gumijasti tepihi so bolj priročni za vozila z otroci, ki radi polivajo ali smetijo. Ta vrsta tepihov namreč ne vpija tekočine, temveč jo zadrži na površini. Tekočino in nesnago preprosto obrišemo, preprogo pa očistimo s toplo vodo in malo detergenta.

Enostavno čiščenje in vzdrževanje

Obe vrsti preprog imata pozitivne in negativne lastnosti. Tekstilne so na videz lepše, lahkotnejše in preproste. Obenem pa ne zadržujejo vlage na površju, temveč jo vpijejo. Gumijaste preproge in gumijasta korita prtljažnika avtomobila so na videz bolj robustne, vendar so obenem bolj odporne. Prenašajo udarce, praske, umazanijo in vlago. Priporočamo vam nakup gumijastih tipskih tepihov, saj imajo dolgo življenjsko dobo in so enostavni za čiščenje.

Objave iz iste kategorije: