Če ste pred kratkim kupili povsem novo vozilo in vam v njem niso všeč preproge, jih lahko preprosto zamenjate z drugimi. Prav tako to lahko naredite tudi v primeru, če so avto tepihi že precej iztrošeni. Pri izbiri novih pa se osredotočite predvsem na takšne, ki se bodo povsem prilegale notranjosti avtomobila. Odlična izbira so zagotovo tipski tekstilni tepihi, ki so lahko v stilu vašega prevoznega sredstva. Takšna avto oprema je seveda v prvi vrsti namenjena učinkoviti zaščiti originalnih oblog, po drugi strani pa predstavljajo tudi dodatek, ki se lepo sklada z vozilom.

Ob nakupu novih preprog za avto poiščite proizvajalca oziroma ponudnika, kjer lahko za različne modele naročate tepihe po meri. Takšen ponudnik bo izdelal preproge, ki se v največji meri prilagodijo vašemu modelu jeklenega konjička. Takšni tepihi so tipski in se torej lahko povsem prilagodijo posameznemu tipu avta.

Tipske tekstilne preproge lahko kupite pri Withcar.

Avto preproge z originalnimi pritrdilnimi sistemi

Dejstvo je, da preproge lahko poskrbijo za še večjo varnost med vožnjo v avtomobilu. Še posebej dobra izbira so tipski tekstilni tepihi, ki imajo nameščene originalne pritrdilne sisteme. Z njihovo pomočjo lahko preproge preprosto vpnete v dno vozila. Na takšen način učinkovito preprečite drsenje, premikanje tepihov po dnu avta, ne nazadnje tudi kakršno koli zatikanje v stopalke. S tem pa si vsekakor omogočite varno in udobno vožnjo.

Tipske tekstilne preproge visoke kakovosti so na voljo tudi v spletnih prodajalnah. Izbirate lahko med različnimi tipi kakovosti, materiali in barvami obrob za preproge. Za piko na i pa takšno opremo za avto lahko dopolnite tudi z logotipom. Na voljo so standardni pa tudi takšni po vaših željah. Proizvajalec tako skupaj z vami poskrbi tudi za povsem unikaten pa tudi izjemno eleganten videz vozila.

Enostavno in hitro čiščenje tipskih preprog za vozila

Za tipske preproge iz tekstila je značilno, da se tudi preprosto in hitro čistijo. Ne potrebujejo prav nobenega posebnega vzdrževanja. Navadno je dovolj že samo nekaj potegov s krtačo in avto tepihi si povsem očiščeni. Največji razlog za enostavno čiščenje pa se zagotovo skriva v gosto tkanih preprogah. To omogoča tudi daljši obstoj takšnega sredstva za vozilo.

Objave iz iste kategorije: