Vsak dom ima rešitev za shranjevanje oblačil in drugih dodatkov ter stvari – omare. Ne glede na to, ali gre za visoke ali nizke, so odličen kos pohištva, kateri služi shranjevanju. Vendar pa pride čas, kadar je potrebno se posloviti od starih omar in si omisliti nove, bolj praktične ali uporabne omare, kakovostne in tudi po sprejemljivi ceni. Glede na možnosti, ki so na voljo, zagotovo izbira ne bo težka a hkrati tudi ne enostavna, če upoštevamo, da bo treba v množici različnih modelov izbrati najbolj praktično, katera se bo hkrati skladala s preostalo opremo vaše spalnice. 

Vgradne omare izdelane po vaših željah

Omara je kos pohištva, katerega ne menjamo tako pogosto in tako je seveda smiselno, da se odločite za rešitev, oziroma za omaro, ki bo vzdržljiva, elegantna in enostavno nekaj posebnega. V njej boste hranili svoje najbolj intimne stvari, zato mora biti tudi nekaj osebnega, mar ne? 

Običajno so vgradne omare zelo dobra rešitev. Omare, ki so izdelane za vas, bodo kar najbolje izkoristile prostor vašega doma. In ne samo to, hkrati bodo izgledale odlično, njihova vzdržljiva in močna konstrukcija ter struktura pa bo omogočala, da bodo prenesle tudi težje zbirke vaših osebnih reči. Vgradne omare bodo tako uspešno skrile vse, česar ne želite pokazati, pokazale pa bodo vse tisto, kar želite, da je vidno. 

Vgradne omare so dobra rešitev
Vgradne omare so dobra rešitev kako lahko najbolje izkoristile prostor vašega doma.

V večini primerov boste dobili najboljšo različico vgradne omare za vaše potrebe in se boste lahko samostojno odločili o materialu, iz katerega bo ta izdelana, barvi in tudi sami notranjosti. Tako bo zagotovljena funkcionalnost in praktičnost uporabe, načrtovali in izdelali jo bodo izkušeni obrtniki. Zagotovo gre za ekonomično odločitev, v kolikor želite, da ima omara daljšo življenjsko dobo in da vam zagotavlja vse lastnosti, ki jih potrebujete in si jih lahko privoščite. 

Več prostora v sobi z vgradnimi omarami

Prednost vgradnih omar je prostornost, saj običajno zasedajo celoten prostor od tal do stropa, hkrati pa omogočajo odličen sistem za shranjevanje, saj so lahko police narejene popolnoma po meri in vam zagotavljajo toliko prostora, kot ga potrebujete. Pri izbiri se lahko odločite za poljubno število polic, niše, shrambe in vogale, zaradi česar jih spremenite v pravi raj možnosti izkoriščanja prostora omare. 

39+ idej za vgradno omaro

Vgradne omare ne vzbuja pozornosti, oblikujejo pa slog celotne sobe. Če je pohištvo vgrajeno, je lažje prilagoditi prostor in spremeniti njegova razmerja. Čeprav tako neopazne, postanejo pomemben del dekorja. Za vgradne materiale je potrebnega tudi manj materiala, saj nima ohišja. Je pa seveda njihova cena odvisna od materiala iz katerih so izdelane, dimenzij, komponent in v celoti zahtevnosti projekta. 

Vgradne omare so lahko zanesljiva izbira, katerih prednosti so velike in so jih prepoznali mnogi, zaradi česar so v današnjem času izredno priljubljene, ne glede na slog oblikovanja.

Objave iz iste kategorije: