Moderni načini poslovanja se v velikem delu osredotočajo na samo spletno stran. Temu je tako, saj je veliko lažje spremljati naročila in komunicirati z velikim številom strank preko digitalnih medijev. Seveda pa je pri tem pomembna izbira domene, kot tudi njene končnice. Hrvaški trg pa za mnoge lokalne in tuje podjetnike predstavlja velik potencial za širjenje poslovanja. Za uspešno vzpostavitev spletne strani pa nam lahko pomagajo carnet domene. To so domene, ki so namenjene uporabi fizičnih in poslovnih oseb na Hrvaškem.

Zaupanja vredna domena

Carnet domene so v obstoju že od daljnega leta 1993. To pa je omogočilo, da jim zaupajo veliki spletni brskalniki. Seveda je to lastnost, ki je izredno pomembna za vsako podjetje, ki si lasti ali si bo lastilo spletno stran z domeno .hr ali .com.hr. Omenjene domene spadajo pod skupino carnet, ki je kratica za Croatian Academic and Research Network. To je vrhovni registrar za uravnavanje pravil in lastnosti lokalnih domen v hrvaški regiji.

Carnet domene
Carnet domene so v obstoju že od daljnega leta 1993.

Ker so .hr in .com.hr domene priznane s strani spletnih brskalnikov, bo optimizacija naše spletne strani veliko lažja. Tako ne bomo imeli težav z uvrstitvijo med višje iskalne rezultate glede na ključne besede, ki jih naše stranke iščejo.

Veliko carnet domen je še na voljo

Velika prednost, ki jih imajo domene tipa carnet, je ta, da je še vedno veliko prostih imen na voljo. Najbolj znana končnica .com je že dokaj zasedena, saj jo uporablja že več kot 140 milijonov uporabnikov. Končnici .hr in .com.hr pa uporablja le okoli 100.000 uporabnikov. Tako si lahko hitro izberemo želeno ime, saj je zelo verjetno, da je še vedno na voljo za zakup. Obenem pa imamo možnost poleg .hr končnice izbrati tudi .com.hr. To pa je idealno za podjetja, ki želijo poslovati na Hrvaškem, kot tudi razširiti svoje poslovanje v tujino. 

Olajšajmo si registracijo domene

Neglede na to, kje se nahajamo, je registracija carnet domene veliko lažja, če to storimo preko kvalitetnega ponudnika gostovanja. Tako si bomo zagotovili breztežavno registracijo domene z želeno končnico. Obenem pa bomo lahko izbrali med vrhunskimi strežniki, ki nudijo zanesljivo delovanje naše spletne strani.

Velika prednost je, če imamo urejeno domeno in gostovanje pri ponudniku gostovanja. Temu je tako, saj imamo vse elemente naše spletne strani na enem mestu. To pa omogoča veliko lažjo diagnozo in odpravo težav, če se le te pojavijo.

Carnet domene so idealne za podjetja, ki imajo sedež na Hrvaškem. Obenem pa jih lahko tudi zakupijo podjetja iz tujine, če želijo pričeti s poslovanjem v Hrvaški regiji.

Objave iz iste kategorije: