Hubelino je svetovno znan proizvajalec otroških igrač, ki je na trgu od leta 2008. Njihove igrače so namenjene razvoju finih mehaničnih in miselnih sposobnosti vseh otrok. Poleg tega pa so 100% združljive s kockami različnih proizvajalcev. To pa našim otrokom omogoča neskončno možnosti zabave pri ustvarjanju zanimiv kombinacij kock in ustvarjanju edinstvenih prog. Zadnje čase pa prevzema domišljijo naših malčkov Hubelino Pi. To je nadgradnja klasične sestavljanke Marble Runs, ki je namenjena starejšim otrokom od 8 let naprej. Omenjena steza je posebej zanimiva, saj ima vgrajene nove tehnologije, kot je Gaussov top.

Nova in zabavna tehnologija

Strokovnjaki iz podjetja Hubelino so znani po izjemno inovativnih rešitvah in dodatkih. Tako v različnih izvedbah igrač lahko zasledimo zanimive in izredno zabavne izboljšave ter tehnologije, ki razširijo možnosti igranja. Tako se naši otroci lahko igrajo dolge ure, saj je vsaka igralna seja popolnoma drugačna. 

Strokovnjaki iz podjetja Hubelino so znani po izjemno inovativnih rešitvah in dodatkih.

Steza Hubelino Pi pa ima vgrajene posebne Gaussove topove. Te so narejeni tako, da izkoristijo fizikalne lastnosti steze ter kroglic. Topovi uporabljajo močne magnete, ki pospešijo pretok kroglic po sami stezi. Tako je možno izdelati zelo napredno stezo, ki ji nikoli ne zmanjka pogonske energije za kroglice.

Nemška kakovost

Igrače Hubelino so narejene iz kvalitetnih materialov. Tako imajo vse kocke in drugi elementi vrhunsko kakovost, ki zdrži dolga leta uporabe. Vsa proizvodnja linija pa se nahaja v Nemčiji. Tako se izniči možnost, da bi igrače vsebovale škodljive in cenene materiale ter barvila. Poleg tega pa se vsak proizvod testira za popolnost in kvaliteto pred izhodom iz tovarne.

Steza Hubelino Pi ima eno veliko prednost. Ta pa je združljivost s kockami drugih proizvajalcev. Tako lahko uporabimo sestavne dele drugih igrač, da ustvarimo popolnoma edinstveno stezo. To omogoča našim otrokom, da pričnejo kreativno razmišljati in uporabijo rešitve, ki drugače ne bi bile možne. Hubelino kocke pa so tudi kompatibilne z drugimi proizvodi Hubelino. To pa pomeni, da naši otroci niso omejeni na določeno število kock ali izvedbo določene steze oziroma igrače. Tako je možno podaljšati, nadgraditi ali ustvariti popolnoma novo stezo, ki je sestavljena iz različnih kock.

Hubelino Pi pomaga s pozitivnim razvojem otroka

Pedagoška vrednost Hubelino igrač je ključna komponenta. Tako je Hubelino Pi proga izredno koristna za naše otroke, saj jih uči sledečih stvari:

  • Potrpežljivost
  • Kreativnega reševanje težav
  • Sodelovanja in predlaganja rešitev s sovrstniki
  • Razvijanje finih motoričnih sposobnosti

Zgoraj omenjene lastnosti bodo našemu otroku zelo koristile v prihodnosti. Tako se bo bolje znašel v šoli ter neznanih okoljih. Obenem pa mu bo lastnost reševanja težav in potrpežljivost prišla v veliko primerih zelo prav.

Na spletni strani www.chebeltza.com pa lahko zasledimo ogromno visoko-kvalitetnih igrač za otroke vseh starosti. Vse igrače so ročno izbrane izmed najboljših svetovno znanih proizvajalcev.

Preberite si še članek o igrači lesene železnice.

Objave iz iste kategorije: