Svoj telefon pred poškodbami zaščitite na različne načine. Nanj lahko namestite zaščitno steklo in silikonski ovitek. Izberete pa lahko tudi bolj masivno torbico za mobitel, ki je multifunkcijska. V njo lahko spravite tudi gotovino, kreditne kartice, osebne dokumente ali pa kakšno drugo dragocenost, ki jo želite s sabo vzeti. Veliko ljudi med potovanji skrije v torbico večji del svojega denarja, da ga imajo ves čas pri sebi in se tako izognejo morebitni tatvini.

Različni modeli ovitkov in torbic

Na spletu najdete torbice za mobitel v različnih velikostih, dimenzijah in izvedbah. Novi modeli torbice za mobitel imajo možnost hranitve kartic v notranjem žepku.

Zaščitna torbica za mobite
Torbica za mobitel naj olajša gledanje videoposnetkov na mobitelu

V kolikor ob strani povlečete za posebno vrvico pa so kartice dostopne tudi v stranskem žepu ovitka. Tako kartice ne morejo pasti ven iz torbice za telefon, obenem pa so lahko dostopne.

Izberite torbico za mobitel glede na vaše potrebe

Telefoni so na voljo v različnih dimenzijah in debelinah. Prav tako se med seboj razlikujejo torbice za mobitel, ki so na voljo v usnju, blagu, silikonu ali pa kombinaciji različnih materialov.

Izbiramo lahko med nešteto različnih barv torbic s posebnimi detajli. Nekatere torbice imajo nastavljene zaponke za zapiranje, druge so zaprte s pomočjo magnetov, tretje se zapirajo s preklopom daljše stranice čez krajšo. 

Poenostavljeno gledanje videoposnetkov in filmov na telefonu

Ker je torbica za mobitel narejena iz pregibnega materiala, jo lahko postavimo na bok in ustvarimo stojalo za držanje telefona. To nam zelo olajša gledanje videoposnetkov ali filmov na telefonu. Obenem olajša brez ročno telefoniranje in pogovarjanje prek spletnih aplikacij. 

Prednosti nakupa zaščitne torbice za telefon

Zaščitna torbica za mobitel vaš telefon dodobra zaščiti pred poškodbami in:

  • Omogoča zaščito pred vremenskimi razmerami,
  • Preprečuje praske, madeže ali prah,
  • Preprečuje zdrs telefona iz rok,
  • Omogoča transport gotovine in kartic.

Žepi za kartice in denarnice proti tatvinam

Poleg torbice za mobitel lahko kupite tudi posebne žepe za kartice. Žepek se namesti na zadnjo stranico pametnega telefona, kar omogoča enostavno nošenje kreditne kartice in osebnega dokumenta.

Obstajajo tudi nove vrste denarnic, ki so tanke, lahke in trpežne, imajo pa tudi poseben nastavek proti digitalnim tatvinam. Naenkrat se vanje lahko spravi vsaj 12 kartic in 5 bankovcev, kar je med potovanjem ali med službenimi izhodi za malico povsem dovolj.

Objave iz iste kategorije: