Če se odločimo za podaljšane lase, se ponavadi najprej dobro pozanimamo, kako postopek poteka, od nakupa naprej pa vse do odstranjevanja lasnih podaljškov. Najbolj nas zanima, kakšni lasni podaljški naj bi bili primerni za naš tip las in kakšnen način lasnih podaljškov je najbolj enostaven za namestitev, torej za podaljšanje las. Odločimo pa se tudi na podlagi kvalitete in cene, ter seveda, mnjenja drugih. Če imamo srečo in poznamo prijateljico, ki si je podaljšala lase ali ima izkušnje s podaljševanjem las, potem damo največ na to mnenje.

Veliko mnenj pa dobimo tudi na spletu, na različnih spletnih forumih, blogih ali klepetalnicah. Če želimo na primer izvedeti mnenje uporabnic keratinskih podaljškov, bomo iskali po ključnih besedi keratinski podaljški in upali, da dobimo precej zadetkov. Če pa v svojem jeziku ne dobimo veliko zadetkov, lahko poskusimo uporabiti tudi iskanje prek ključne besede v angleškem prevodu. Če obvladamo angleščino nam to ne bi smelo predstavljati težav.

Velikokrat se na takšnih forumih oglašajo tudi strokovnjaki na tem področju , frizerji ali pa strokovnjaki iz podaljševanja keratinskih podaljškov, tako da lahko iz prve roke izvemo dodatne informacije. Vendar pa jih moramo včasih jemati malo z rezervo, saj želijo frizerji prodati svoje izdelke in sami sebe ter svojo ponudbo. Zato je včasih bolje, če lahko dobimo mnjenja uporabnic, ki so si podaljšale lase v določenem salonu ali pri frizerju ali pa so jih le kupile v trgovini ali fizični trgovini. Keratinski podaljški in mnenja o njih zato ni tako težko najti. Na podlagi tega pa se kasneje odločimo za nakup in podaljševanje las.

Objave iz iste kategorije: