Potrpežljivost zagotovo ni vrlina sodobnega človeka, in glede na to, da nam sodobna tehnologija in transport omogočata, da se stvari dogajajo precej hitro, tudi ni nobene potrebe, da bi bilo drugače. Nujna dostava je danes bolj standard kot kaprica – in če je niste sposobni zagotoviti, ste lahko prepričani, da vaša stranka ne bo zadovoljna. Nihče si namreč ne želi čakati, da bo prejel neko stvar, ki jo potrebuje čim prej.Nujna dostavaČe se zavedate, da je lahko hitra dostava vaša konkurenčna prednost, se obrnite na kurirsko podjetje kurircek.si. Pri njih je vsaka dostava pomembna, kadar ima ta oznako nujna dostava, pa je še bolj hitra od povprečja, ki običajno pomeni, da se pošiljko dostavi naslednji dan.

Kaj pomeni nujna dostava pri Kurirčku?

Imate nujno pošiljko, za katero želite, da je dostavljena naslovniku že isti dan, morda celo v roku dveh ali treh ur? Ni težav. Kurirček vam zagotavlja, da se pošiljke z izjemno hitrostjo prepeljejo tudi z enega konca Slovenije na drugo. In kadar je to za vaše poslovanje bistveno oziroma vam prinaša prednost, je to vse, kar potrebujete.
Kurirček skrbi za mnoga podjetja, ki se ukvarjajo s trgovino, in pri katerih se ob naročilih ali odpremi v zadnjem hipu resnično dogodi, da je lahko naslednji dan že prepozno. Prav tako lahko nujna dostava pomaga marsikateremu podjetju v primeru, da nujno potrebuje določen material, brez katerega ne more nadaljevati dela, še bolj pomembna pa je nujna dostava takrat, kadar gre za oddajanje kakšne poslovne dokumentacije, kjer se je treba strogo držati rokov. Če zamudite, se lahko namreč zgodi, da ostanete brez posla, ali pa vam pogodbeni partner zaradi zamude zaračuna tako imenovane penale oziroma kazen. Dostava, ki je tako prilagodljiva, da se zanjo lahko poskrbi v zelo ozkem časovnem okviru, je torej za podjetnike in podjetja še kako pomembna.
Seveda pa Kurirček ponuja še nekaj, kar velja za posebnost. Z njimi se lahko dogovorite, da namesto vas opravijo tudi najrazličnejše obveznosti na različnih uradih. Kurir tako ne bo zgolj dostavil dokumentov, temveč bo tudi poskrbel, da se z njimi uredi vse tisto, za kar ste jih namenili – in vam jih po potrebi potrjene dostavil nazaj.

Kako hitra je nujna dostava?

Če potrebujete prenos pošiljk v Ljubljani, se lahko zanje poskrbi tudi v roku tridesetih minut. Po Sloveniji oziroma v večje kraje vam dostavijo pošiljke iz Ljubljane v roku treh ur.
Kaj pa cene? Te so tako kot pri drugih kurirskih službah odvisne od tega, za kakšno težo ali volumen pošiljke gre, prav tako pa seveda tudi od tega, kakšna je oddaljenost dostave. Cene so oblikovane priročno: plačuje se s tako imenovanimi vrednostnimi kuponi, torej nimate nobenega dela s preračunavanjem zneskov – za vsako vrsto storitve, vsako maso oziroma volumen, ter vsako oddaljenost v kilometrih se natanko ve, koliko kuponov boste odšteli.

https://www.youtube.com/watch?v=ovWXj-egz8k

Objave iz iste kategorije: