Robotska kosilnica Husqvarna Automower je zelo enostavna za vzdrževanje in uporabo, kar nam omogoča, da pridobimo več prostega časa, saj sama skrbi za vzdrževanje naše zelenice. Po namestitvi in nastavitvi kosilnice Automower, ta samodejno koši našo zelenico, nam pa v tem procesu ni treba storiti skoraj ničesar. Včasih je morda potrebno le še občasno uporabiti obrezovalnik trave, da dosežemo popoln končni učinek.

Popolna trata brez truda, s pomočjo robotskega pomočnika.

Enostavna konfiguracija in nadzor preko aplikacije Automower Connect

Začetna konfiguracija robotske kosilnice Automower traja le nekaj trenutkov, medtem ko je nastavitev načrta košnje zelo preprosta, saj jo lahko opravimo preko aplikacije Automower Connect ali na uporabniku prijazni nadzorni plošči kosilnice. Preko aplikacije Automower Connect pa lahko enostavno upravljamo in nadzorujemo kosilnico kar z našega pametnega telefona, bodisi preko povezave Bluetooth, mobilnega omrežja ali Wi-Fi. Poleg tega lahko nekatere funkcije kosilnice tudi avtomatiziramo s pomočjo storitev pametnega doma, kot so IFTTT, Pomočnik Google in Amazon Alexa.

Samodejno in nizko vzdrževanje

Z robotsko kosilnico Automower je naša zelenica sveže pokošena vse dni v letu, saj kosilnica samostojno opravlja košnjo po malem. Odrezki trave so dovolj majhni, da se samodejno reciklirajo in postanejo naravno gnojilo za trato, zato nam ni treba ročno odstranjevati ostankov. Kosilnica sama poišče pot do polnilne postaje in se tam napolni, tako da nam ni potrebno skrbeti glede dolivanja goriva ali električnih kablov. Vzdrževanje kosilnice je minimalno, saj je potrebno le občasno očistiti travo okoli koles in ohišja ter menjati rezila kosilnice za ohranjanje vrhunskih rezultatov košnje.

Zanesljivost in možnost strokovne podpore

Husqvarna robotska kosilnica je zmagovalka mnogih dolgoročnih testov in velja za izjemno zanesljivo. Je sposobna obvladati številne ovire na vrtu zaradi svojega zasnove. Občasno se morda pojavi potreba po ponovnem zagonu, vendar vgrajena inteligenca kosilnice večinoma zmore obvladati najzahtevnejše situacije, tudi na težavnih vrtovih. Podjetje Husqvarna ima močno mrežo prodajalcev, ki nam lahko pomagajo s strokovnim znanjem glede kosilnice Automower®. Na njih se lahko obrnemo v zvezi z vsem, kar se tiče robotske kosilnice, kot so namestitev, servis in shranjevanje čez zimo.

Tiha in neopazna košnja z robotsko kosilnico Automower

Robotska kosilnica Automower je zelo tiha med delovanjem, kar nam omogoča, da skorajda pozabimo, da je sploh prisotna na naši zelenici. S hitrostjo, tihostjo in učinkovitostjo opravlja svoje delo, ne da bi nas pri tem motila. Nivo hrupa kosilnice Automower je zelo nizek, približno 60 dB, kar je enako nivoju hrupa med tiho pogovorom. To je v primerjavi z običajnimi bencinskimi vrtnimi kosilnicami ali sedežnimi kosilnicami, ki ustvarjajo nivo hrupa med 95 in 100 dB(A), veliko manj moteče za nas in naše sosede.

Pripravljena za košnjo kadarkoli in brez motečih hrupov

Zaradi nizkega nivoja hrupa lahko robotska kosilnica Automower opravlja svoje delo na vrtu kadarkoli želimo, tudi med našim počitkom ali sproščanjem na vrtu. Ne glede na to, ali se odločimo za košnjo ponoči ali čez dan, ne bo nas motila in nam omogoča nemoten užitek na prostem brez nadležnih hrupov košnje. Tako lahko brezskrbno uživamo v svojem vrtu brez potrebe po prekinjanju dejavnosti zaradi glasnega hrupa kosilnice.

Objave iz iste kategorije: