Ob nakupu novega mobilnega telefona moramo najprej pomisliti tudi na dodatke, ki predstavljajo obvezno dodatno opremo. Opremo, brez katere ne gre, a ni originalno priložena aparatu, saj gre za stvari, ki jih vsakdo rad za svoj gizmo izbere sam, po lastnem okusu. Gre torej za različne zaščitne ovitke, etuije, pa tudi zaščitne folije za občutljivi zaslon našega novega telefona. Poleg tega, da nudijo zaščito, so tovrstni izdelki lahko tudi zabavni oziroma odražajo naš značaj. Menjavanje ovitkov ali etuijev glede na razpoloženje ali prilagojeno barvi vaših oblačil ali torbice – je še kaj zabavnejšega?

Oglejmo si novo linijo dodatkov za telefon Nokia Lumia 925, ki so poleg vsega zanimivi tudi zaradi svojih cen. Odločate se lahko med enobarvnimi trdnimi TPU ovitki, ki ne zakrivajo zaslona, v več privlačnih barvah, in takimi z vzorcem. Enobarvni so na voljo v beli, svetlomodri, živo zeleni, črni in sivi barvi in so izdelani iz trpežnega TPU materiala ali pa iz TPU materiala v gel izvedbi. Omogočajo dostop do vseh funkcij telefona, obenem pa so trpežni in vzdržljivi. Kamera vašega telefona bo vedno na voljo za uporabo, vsi gumbi in vhodi pa ves čas dostopni. Ovitki so izdelani zelo kakovostno in ščitijo telefon pred udarci, umazanijo, padci, praskami in ostalimi poškodbami. Poleg enobarvnih se lahko odločate tudi za ovitke z vzorcem in za vašo novo Nokio Lumio 925 sta po ugodni ceni na voljo dva z zanimivima, barvitima fantazijskima vzorcema na črni podlagi: »Flower Heart« in »Colour Fairytale«. Slednja bodo najverjetneje raje izbrale pripadnice nežnejšega spola, medtem ko se bodo moški raje odločali za enobarvne. Lahko pa si privoščite dva ali več različnih in jih menjujete glede na razpoloženje.

Vsi, ki želite svoj mobilni gizmo zaščititi še bolje in njegov zaslon skriti tudi pred pogledi ljudi v vaši okolici, pa imate na voljo flip etui iz visokokakovostnega umetnega usnja. Model se zapira vertikalno, z magnetom na zadnji strani etuija. Umetno usnje je vzdržljivo in bo vaš telefon zaščitil pred marsikatero nezgodo in nerodnostjo. Padci, praske in umazanija vašemu dragocenemu telefonu ne bodo mogli do živega, zaslon pa bo zaščiten pred pogledi radovednežev v vaši bližini. Potem pa je tukaj še elegantni ovitek iz umetnega usnja »Litchi«, ki je videti kot mala črna beležka z magnetnim zapiralom. Odpira se kot knjižica, v svoji notranjosti pa skriva praktične reže za kartice, račune in podobne manjše potrebščine, zaradi katerih vam ni treba vedno s seboj jemati denarnice, saj lahko vse omenjeno prav priročno spravite v ta vsestranski etui. Poleg omenjenega pa ima ta etui na zadnji strani še poseben pregib, ki omogoča, da telefon postavimo pod kotom in si na njem na primer ogledamo glasbeni video ali na napravi klepetamo medtem, ko je ta trdno in varno postavljena na mizo ali drugo primerno površino.

In nenazadnje ne smemo pozabiti na zaščitne folije, ki bodo zaslon vašega telefona zaščitile pred praskami in umazanijo, pa tudi zmanjšale neprijetni odsev. Na razpolago so v dveh izvedbah, običajni in visokokakovostni, ki poleg že omenjenih prednosti zmanjša tudi obremenjenost vaših oči zaradi zmanjšanja UV svetlobe iz zaslona naprave.

Odločitev za nakup je vaša, izbira pa ne bo pretežka, saj je na voljo lep izbor dodatkov. In kot rečeno, vedno se lahko odločite za več kot samo enega in jih nato menjujete glede na želje in potrebe.

Objave iz iste kategorije: