Bioresonančna terapija blaži in tudi odpravlja težave
Po podatkih Svetovne zdravstvene organizacije alergije prizadenejo od 10 do 30 odstotkov ljudi, število prizadetih pa iz leta v leto narašča. V nekaterih državah EU naj bi bilo prizadetih celo več kot 25 odstotkov otrok, kar uvršča alergijska obolenja med najpogostejše kronične bolezni v otroški dobi. Število snovi (alergenov), ki pri posamezniku sprožijo alergično reakcijo, je različno in se običajno s časom povečuje.
Največkrat se težave začno že v najzgodnejšem obdobju, že pred prvim letom starosti. Vzrok so običajno prehranski alergeni. Po določenem obdobju, lahko celo po nekaj letih, težave izzvenijo, lahko pa se pojavijo v novi obliki ali jih povzroči drug alergen – največkrat pršica (oziroma njeni izločki), ki jo najdemo v hišnem prahu. Za težavami, ki jih povzroča pršica, so na vrsti težave zaradi pelodov cvetočih dreves, trav in zeli, kar poznamo kot seneni nahod.
Alergijske težave niso omejene samo na otroke. Niti ni nujno, da pohod alergenov sledi naštetemu vrstnemu redu. Alergija se lahko pojavi tudi pri odraslem človeku, ki alergij prej ni imel, in to kadar koli, pravi, ki z bioresonančno terapijo uspešno pomaga ljudem, ki so jih prizadele različne oblike alergij. Zdravo telo nadzira dogajanja v telesu z imunskim sistemom. Ta ob normalnem delovanju telesa uspešno prilagaja biokemične reakcije v posameznih organih glede na to, kaj se dogaja v okolici telesa in glede na to, kaj naključno ali nenaključno zaide v telo. Če kontrolni mehanizem zaradi preobremenjenosti (psihofizičnih obremenitev, stresa, neustrezne prehrane, onesnaženega okolja, številnih okužb) ne zmore več uspešno opravljati nadzora, se začne telo na zunanje dražljaje odzivati neobičajno, kar omogoča razvoj alergij.

Objave iz iste kategorije: