Pisalo nailner repair učinkovito in enostavno zavira glivične okužbe v izvoru. Glivične okužbe nohtov rok in nog so trdovratne nadloge, ki se rade ponavljajo.
Zato jih je dobro pravočasno in učinkovito zdraviti. Sposobnost opazovanja in odkrivanja nastanka je ključnega pomena. Glivične okužbe nohtov lahko prizadenejo vse nohte. Najbolj je prizadet palec, lahko pa so poleg palca prizadeti tudi drugi izpostavljenih prsti.

 

Okužbe niso enake pri vseh ljudeh, veliko vlogo pri nastanku in načinu pojavljanja ima genska zasnova. Pogosto se okužbe pojavljajo pri bolnikih s sladkorno boleznijo, pri starejših ljudeh. Posebno so izpostavljeni okužbam starejši ljudje, ki imajo bolezni perifernega živčevja. Na okužbe pa niso imuni tudi mlajši ljudje. Pojavljajo se predvsem pri mlajših ljudeh, ki so imeli poškodbe nohtov ali kože na stopalih in športno dejavnih posameznikih. Zelo pogosto se okužbe pojavljajo pri ljudeh, ki obiskujejo javna kopališča, bazene in savne. Bolj izpostavljeni glivičnim okužbam so osebe, ki imajo bolezni perifernega ožilja in živčevja. Pomembno pri zdravljenju za vse zdrave osebe je, da so glivične okužbe nalezljive, posamezniki pa smo različno dovzetni. Nastanek je lahko nezaveden. Doma med posameznimi člani pogosto uporabljamo iste copate, včasih celo nogavice, obutve, brisače.

Večja možnost okužbe je tudi na javnih kopališčih, v savnah in bazenih. Glivice imajo na takšnih javnih mestih večje možnosti za preživetje. Pomembno pri nastanku glivičnih okužb je zavedanje mesta nastanka in hitro ukrepanje. Nailner repair učinkovito zavira nastanek glivičnih okužb. Sestavljen je iz izvlečkov eteričnih olj. Eterična olja delujejo antimikotično in blažilno. Poglavitne sestavine so izvleček ozkolistnega čaja, sivke in eterično olje modre ciprese. Nailnerrepair je oblikovan kot pisalo, omogoča enostavno nanašanje. Učinek delovanja je viden že v zelo kratkem času. Nailnerrepair je brez znanih negativnih učinkov in varen za uporabo.

Nailner repair je učinkovito zaradi sposobnosti prodiranja skozi trd keratin.

Objave iz iste kategorije: