Kupiti udobne ženske sandale, ki ne žulijo in so lahkotne za nošenje, je zelo težko. Iščemo popoln model, ki ima zanimive barve, ravno prav visok podplat, pasove, ki tesno oprimejo nogo ter dno, ki je prijetno na dotik kože vaših podplatov. Vaši čevlji vam ne smejo povzročati žuljev ali otiščancev. Kako torej izbrati popolne ženske sandale po ugodni ceni?

Pri nakupu ženskih sandalov si postavite nekaj vprašanj

Pred nakupom ženskih sandal si postavite naslednja vprašanja:

  • Kam boste odšli z obutimi sandali,
  • Kako visoko peto lahko nosite,
  • Ali čevelj nudi dovolj opore vašim gležnjem,
  • Ali so ženski čevlji udobni,
  • Ali so vam všeč?

Pomembno je, da vam ženske sandale med hojo ne povzročajo težav. Hoja mora biti lahkotna, brez spotikanja ali padcev zaradi previsokih pet. 

Kam boste odšli z obutimi sandali?

Razmislite, ali boste čevlje obuli za sprehajanje po plaži? Jih boste nosili samo med sprehodom po mestu? Boste z njimi vozili? Boste

ženske sandale uporabili tudi med kolesarjenjem? V kolikor boste sandale nosili ves dan na nogah, naj peta ne bo previsoka, saj vas bodo noge po nekaj urah zelo bolele.

Kako visoko peto lahko nosite?

Nekatere ženske lažje nosijo nizke pete sandalov, nekatere pa lahko hodijo samo v visokih petah. Pred nakupom novih ženskih sandalov razmislite o idealni višini pete za vaše noge. Med hojo vam namreč višina ne sme predstavljati težave ali ovir.

Ali čevelj nudi oporo gležnjem?

Med hojo čevelj ne sme opletati na nogi, saj to pomeni, da ne nudi dovolj opore vašim gležnjem. Čevelj, ki ne nudi dovolj opore gležnjem, lahko povzroči zvin gležnja ali pa vaš padec. Najboljši ženski sandali imajo močan opetnik ter trdne paščke, ki nudijo močno oporo gležnjem med hojo. Močni paščki oprimejo gležnje in nart ter preprečujejo, da bi ženske sandale padle z noge.

Udobne ženske sandale za vaše noge

Udobne ženske čevlje prepoznate že s slike z interneta. Podplat je dodatno oblazinjen, da nudi maksimalno udobje med hojo. Sandali z visoko peto imajo na podplatu dodan še poseben oblazinjen ortopedski lok, ki podpira podplat med hojo. Podplati, ki niso povsem ravni preprečujejo nastanek ploskih stopal.

So vam novi sandali všeč?

Poleg vsega naštetega vam morajo biti ženski sandali tudi všeč. Ujemati se morajo z vašimi oblačili in modnim slogom.

Športna oblačila. Se v prostem času najraje ukvarjaš s športno aktivnostjo, a ti izbira pravih oblačil predstavlja težavo? Preberi več …

Objave iz iste kategorije: