Poročni fotograf ustvarja fotografije, ki pripovedujejo vajino zgodbo in vaju popeljejo nazaj v spomine na najlepše trenutke vajinega poročnega dne. Želi, da se ob gledanju fotografij čez 20 let spet počutita tako kot takrat, ko sta se poročila. Poročna fotografija je zaznamovana s spontanostjo, kreativnostjo in dokumentarnim pristopom, ki pa vseeno zajame tudi romantične in čustvene trenutke, kot so zaljubljeni pogledi in nežni dotiki. Prizadeva si ustvariti fotografije para z osupljivim ozadjem, ki bodo izstopale, hkrati pa tudi zajeti pristnost in spontanost trenutka.

Poročni dan je zgodba o ljubezni. In poročni fotograf je tam, da jo ujame v vsaki fotografiji.

Čestitke ob prihajajoči poroki! Poročni fotograf je specializiran za ustvarjanje brezčasnih, romantičnih in elegantnih poročnih fotografij, ki bodo z vami večno. Če še niste našli svojega poročnega fotografa, vam je na voljo za srečanje, kjer se bosteo pogovorili o vaših željah in pričakovanjih za vaš poseben dan. Verjame, da se vsaka poroka razlikuje po svoji edinstvenosti in zato se z veseljem prilagodi vam in vašemu slogu. Skupaj lahko ustvarite nepozabne spomine na vaš poročni dan.

Diskreten pristop k fotografiranju porok, ki vam omogoča sproščen dan

Za poročnega fotografa je ključnega pomena, da fotografije pri gledalcih sprožijo občutja. Brez čustev ni pravega smisla v fotografiji. Zato je zelo vesel, da se ukvarja s fotografiranjem porok, saj tam čustva igrajo ključno vlogo. Razume, da ni lahko stati pred fotoaparatom, zato se bom potrudil, da bo izkušnja fotografiranja sproščujoča in prijetna.

Diskreten pristop k fotografiranju porok mu omogoča, da se lahko sproščeno prepustita vsakemu trenutku vajinega poročnega dne z družino in prijatelji. Za portretno fotografiranje in skupinske fotografije si bo vzel nekaj časa, sicer pa bom poskušal čim manj motiti dogajanja in ujeti pristne trenutke.

Verjame, da bodo fotografije vajine poroke v prihodnjih letih najpomembnejši spomin na vajin poročni dan. Zato sta na poroki vedno prisotna dva fotografa, da lahko zajameta vse pomembne trenutke in detajle, ki so zaznamovali vajin dan. Pri fotografiranju se vedno trudi uporabiti naravno svetlobo, uporabi bliskavico le takrat, ko je to nujno potrebno, na primer med plesom in zabavo. Vsaka poroka je zanj edinstvena in posebna, saj je prisotna že od priprav do razreza poročne torte. V spominu mu ostane ogromno nepozabnih trenutkov, ki jih z veseljem ujame v fotografije.

Ko prejme povpraševanje para, najprej pošlje ponudbo preko e-pošte. Če se par odloči za sodelovanje, se z veseljem dobm z njima na kavi, kjer se prijetno pogovorite o vajinih željah in načrtih za poročni dan. S seboj prinese tudi nekaj poročnih fotoknjig, ki paru olajšajo izbiro svoje. Po sestanku paru pusti nekaj dni časa za razmislek, nato pa v primeru potrditve podpišete pogodbo in par plača del končnega zneska. Preostali znesek plačata v roku enega tedna po poroki.

Objave iz iste kategorije: