Sanje vsakogar, ki ima vsaj nekaj kilogramov preveč, pa se ne želi zaradi postave popolnoma upehati pri športu, prav tako pa se ne želi omejiti na uživanje nekaj zelenjavnih prigrizkov na dan ter se odpovedati vsej dobri hrani, so zagotovo magične shujševalne tabletke, tabletko poješ zvečer, in ko se zjutraj zbudiš, maščobnih oblog ni več.Čarati ljudje žal ne znamo. Kljub temu pa obstajajo nekateri pripomočki za hujšanje, s katerimi lahko dejansko izgubite kilograme, ne da bi vas kdo mučil z intenzivnim gibanjem ter vam odtegoval hrano. Eden od teh je tudi pas za hujšanje.

Kako deluje pas za hujšanje?

Vsi vemo, da lahko na delovanje našega telesa oziroma na njegovo presnovo ter celične procese vplivamo s spremembami temperature. Že zunanja temperatura vpliva – pozimi, ko je zunaj mrzlo, se metabolizem pospeši, saj potrebuje telo veliko energije, da se ogreva. To pomeni, da pozimi porabimo več kalorij kot poleti, pa četudi ne počnemo nič posebnega.

pas-za-hujsanje

Pas za hujšanje (https://metroshop.si/lepota/oblacila-za-oblikovanje-telesa) pa vpliva na spremembe temperature v sami koži in podkožju. Pas zagotavlja povišanje toplote pod njim, zato se celice odzovejo in pričnejo delovati drugače – tako, kot bi se odzvale na primer v savni. Toplota pospeši metabolizem, zaradi česar se pričnejo porabljati zaloge – in prihaja do izgorevanja maščob.

Pas za hujšanje lahko nosite tudi daljši čas, saj je pod vašimi oblačili popolnoma neopazen, torej si ga lahko nadenete tudi za v službo. Če ste med tistimi, ki se radi gibajo, pa se seveda priporoča, da si ga nadenete tudi med vadbo – tako bo prišlo še do intenzivnejših termičnih procesov v podkožju in maščoba se bo hitreje »topila«.

Nasveti za čim večji učinek

Pas za hujšanje je potrebno uporabljati redno, kadar ga imate na sebi, pa lahko popijete nekaj več tekočine, torej vode, da se boste hkrati hladili in zagotavljali celicam dovolj vlage. Ker se pas namesti precej na tesno, ga velja nadeti pred obrokom, saj boste tako tudi manj pojedli, nikoli pa ga ne dajte nase po obroku – da ne bo prišlo do stiskanja želodca in trebuha, kar lahko privede do slabe prebave in tudi bolečin.

Kaj pa, če bi vseeno tudi pojedli malo manj (vsaj sladkega) in poskusili vsak dan vsaj deset minut telovadit in si s tem dvignili raven testosterona? Potem si lahko obetate še veliko hitrejšo izgubljanje kilogramov.

Objave iz iste kategorije: