Hiter način življenja in usmerjenost h grajenju kariere privedeta do odlašanja načrtovanja družine. Ves čas iščemo pravi trenutek za povečanje števila družinskih članov.  Stres v kombinaciji z izčrpanostjo telesa in dednostjo pa rad privede do neplodnosti. Pomembno je, da se ženska ne obremenjuje glede svoje kariere, starosti ter se pri načrtovanju družine sprosti. K zdravemu duhu v plodnem telesu pripomorejo kvalitetna prehranska dopolnila kot so Fertility+, ki dokazano krepijo imunski sistem in pripomorejo k povečanju plodnosti. Proizvedena so v Evropi, klinično testirana in popolnoma varna za vsakodnevno rabo.

Odpravljanje predmenstrualnega sindroma in krčev

Čedalje več žensk se spopada z izjemno bolečimi menstrualnimi krči in dolgotrajnim predmenstrualnim sindromom. Zdravniki so ugotovili, da se da boleče menstrualno stanje normalizirati s kvalitetnimi prehranskimi dopolnili z dodatkom vitamina B6, kot ga ima tudi Fertility+. Boleče, močne in dolgotrajne menstruacije v kombinaciji z neravnovesjem v nožnici, otežujejo postopek zanositve. Delovati je potrebno preventivno in jemati dopolnila za zmanjševanje zakisanosti telesa. Ženska neplodnost je lahko produkt zakisanosti in glivične okužbe nožnice. Poleg prehranskih dodatkov z vitamini in minerali, je smiselno jemanje probiotičnih kapsul za uravnavanje flore in zmanjšanje zakisanosti telesas. 

Povečanje možnosti zanositve

Možnost zanositve povečamo na različne načine. Primarno se izogibajmo prevelikemu vsakdanjemu stresu. Vnesimo dovolj počitka in kvalitetne hrane v naš vsakdan. Obenem pa pričnimo z jemanjem kvalitetnih prehranskih dopolnil. Ženska neplodnost je lahko tudi posledica pomanjkanja mineralov, vitaminov in antioksidantov v telesu. Jemanje dopolnil Fertility+ v telo prinese cink, koencim Q10, vitamin B6 in folno kislino. Kapsule vsebujejo tudi vodotopno obliko Q10 z visoko stopnjo absorpcije in posledično visokim vplivom na izboljšanje plodnosti. Zaradi jemanja dopolnila ni potrebe po jemanju drugih dodatnih vitaminov, kar nam na dolgi rok tudi prihrani veliko denarja.

Hormonsko ravnovesje in plodnost

Hormonsko neravnovesje dokazano vpliva na plodnost. Izčrpano telo namreč deluje samoobrambno in ne dopušča možnosti ugnezditve oplojenega jajčeca, saj bi slednje izčrpavalo materino telo. Za hitro in uspešno odpravo neplodnosti je tako pomembno, da ima bodoča mama zdrav imunski sistem. Na ta način se dvignejo spolni hormoni, jajčniki pogosteje ovulirajo ter izločijo več jajčec, kar pa pomeni tudi večjo verjetnost za hitro zanositev. Posameznice, ki imajo doseženo hormonsko ravnovesje imajo manjše nihanje razpoloženja in so posledično bolj psihofizično pripravljene na spolne odnose. Produkt slednjih pa je nov družinski član. 

Objave iz iste kategorije: