Category Archives: Lepota in moda

Ličila Nabla v različnih kozmetičnih kolekcijah

Posted on by 0 comment
Nabla kozmetika

Kozmetika Nabla je sestavljena iz več različnih kolekcij, vsaka izmed njih pa vključuje skrbno izbrana ličila, ki so značilna za posamično kozmetično kolekcijo. Enkrat na leto pa kozmetična hiša na trgu ponudi dve omejeni izdaji kolekcije ličil, ki trajata le določen čas. Omejena izdaja ličil iz kolekcije je kmalu razprodana, saj je ta kozmetika zelo priljubljena med ženskami po celem svetu.

V letošnjem letu smo v posebni izdaji kolekcije ličil lahko zasledili različne kožne odtenke tekočih podlag za obraz, pudre v prahu in kompaktne osvetljevalce ter posebne čopiče za nanašanje tekočih pudrov na obraz. Potem so bili tu še različni kožni odtenki korektorjev za obraz, čopiči za nanašanje rdečil na lica ter kremni osvetljevalci. Katere lepotne izdelke in ličila pa lahko ženske najdejo v stalnih kolekcijah, ki jih kozmetična hiša Nabla ponuja skozi vse leto?

Continue reading
Category: Lepota in moda

Toaletne torbice s kovinsko kljukico za obešanje

Posted on by 0 comment

Torbe, ki jih uporabljamo v vsakdanjem življenju, so lahko namenjene tudi shranjevanju naših osebnih stvari. Takim torbam rečemo kar potovalne toaletne torbice. Na prodajnih policah jih lahko najdemo v številnih možnih različicah. Izberemo pa take, ki so za nas najbolj priročne in tudi mikavnega izgleda.

Continue reading
Category: Lepota in moda

Za popolno nego in videz je najboljša bb krema

Posted on by 0 comment

Bb krema je kozmetični izdelek za obraz, ki ima kremasto teksturo in je rahlo obarvana, vendar na koži ne deluje tako “težko” kot puder. Z njo lahko kožo negujemo in hitro prekrijemo nepravilnosti, prav zaradi njenega občutka lahkotnosti pa je postala priljubljena dnevna krema, ki jo ženske uporabljajo pod ličili, prav tako pa takrat, ko časa za pravo ličenje nimajo.

Bb krema je pravzaprav kratica za “beauty balm” kremo, torej gre za izdelek, ki neguje in polepša. Prav zato bb krema hkrati vlaži in prikriva nepravilnosti. Skrije gubice in neenakomerno obarvanost polti, prav tako pa pogosto zagotavlja tudi UV zaščito in tako obraz varuje pred sončnimi žarki ter s tem pred staranjem.

Continue reading

Category: Lepota in moda

Naredite si čudovite kodre kar doma

Posted on by 0 comment

Se še spomnite vaših mam in babic, kako so po hiši hodile z navijalkami v laseh, da bi imele lepo trajno oziroma kodre? Takšno navijanje las je lahko zelo zamudno, pa tudi učinka nima zelo trajnega, čeprav se marsikdo kodranja še vedno loteva na podoben način. Da ne omenjamo tega, da nekateri priporočajo kodranje las s pomočjo nogavice! Mi vam priporočamo, da takšne metode izpustite in si raje kupite kodralnik za lase, ki ga lahko dobite že po zelo ugodni ceni in ki vam omogoča, da si lase nakodrate kar doma!

Continue reading

Category: Lepota in moda

Nega za moške? Beaute kozmetični salon Maribor!

Posted on by 0 comment

Lepota, ki je bila v starih civilizacijah predvsem pokazatelj zdravega telesa ali družbenega statusa, je v dvajsetem stoletju postala predvsem domena žensk. »Lepši spol«, ki naj bi bil tudi bolj krhek in estetsko dovršen, se je jasno ločil od »močnejšega spola«, kjer so bili v ospredju povsem drugi atributi, predvsem finančni položaj. Konec preteklega stoletja in predvsem novo tisočletje pa sta prinesla povsem drug pogled.

Lepota ni več nekaj, s čemer bi se ukvarjale zgolj ženske, saj jo pogosto spet izenačujemo z zdravjem, marsikomu pa pomeni tudi povsem enostavno urejenost in skrb zase. Prav zato se za nego telesa in obraza pogosto spet odločajo tudi moški, in v želji po njej lahko zavijejo tudi v Beaute kozmetični salon Maribor. Continue reading

Category: Lepota in moda

Pas za hujšanje – izguba kilogramov brez truda

Posted on by 0 comment

Sanje vsakogar, ki ima vsaj nekaj kilogramov preveč, pa se ne želi zaradi postave popolnoma upehati pri športu, prav tako pa se ne želi omejiti na uživanje nekaj zelenjavnih prigrizkov na dan ter se odpovedati vsej dobri hrani, so zagotovo magične shujševalne tabletke, tabletko poješ zvečer, in ko se zjutraj zbudiš, maščobnih oblog ni več.pas-za-hujsanje Continue reading

Category: Lepota in moda

Previdno pri izbiri odstranjevalcev ličil

Posted on by 0 comment

Vam pred spanjem pogosto zmanjka časa ali energije za temeljito odstranjevanje ličil? Na dolgi rok tovrstno početje nikakor ni dobra odločitev. Razveseljivo je sicer, da se vse več žensk zaveda, koliko škode povzročimo koži, če ji ličila tudi ponoči preprečujejo, da bi si zares odpočila. Vendar pa je po drugi strani še vedno premalo prisotno zavedanje, da ni pomembno zgolj čiščenje kože, ampak da je bistvena tudi uporaba ustreznih pripomočkov, primernih za vašo kožo.

purantura7

Continue reading

Category: Lepota in moda

Ženske torbice in moško negodovanje

Posted on by 0 comment

Moja mama je vedno rada nosila dobre čevlje in dobre torbice, in za to ji ni bilo odveč odšteti tudi nekaj več denarja. A kadar je domov prinesla nove čevlje ali torbico, je svoj nakup sprva vedno skrila, da oče ne bi negodoval. In ko si je torbico ali čevlje prvič nadela vpričo njega, pa je oče vprašal, če ima spet nekaj novega, je mirno odgovorila: »Ah, kje pa, to imam že zelo dolgo …«

Kot deklici in kasneje najstnici se mi je zdelo takšno obnašanje precej nenavadno. Nenazadnje je mama služila svoj denar – in zaslužila je več kot oče. Zakaj si torej ne bi smela kupiti nove ženske torbice? Saj nakup torbice ni po menil, da otroci ne bomo imeli česa jesti … Continue reading

Category: Lepota in moda

Gel nohti – super enostavna manikira

Posted on by 0 comment

Bi si rada sama urejala gelish nohte, ker se ti zdijo redni obiski v kozmetičnem salonu predragi? Potem imamo rešitev zate! Najbolje, da si kupiš celoten set za permanentno lakiranje nohtov in si manikiro urediš kar sama doma! Začetna »investicija« te bo stala okoli 50 €, čeprav omejitve navzgor pravzaprav ni, dobila boš pa celoten začetni komplet, ki vsebuje UV lučko in osnovne gel lake.

Gelish nohti brezpogojno potrebujejo 3 plasti laka. Prvi lak je podlak ali base coat, ki poskrbi za to, da je tvoj naravni noht zaščiten, poleg tega pa se gel lak nanj lepše prime. Tega nanosa ne smeš nikakor izpustiti! Potem si nalakiraj nohte v tvoji najljubši barvi, seveda s primernim lakom za nohte. Klasični laki za nohte namreč niso primerni za gelish nothe. Tej laki imajo namreč popolnoma drugačne sestavine, ki omogočajo, da je lak dlje časa odporen in nohti lepo urejeni, da vedno dajejo vtis, da si se ravno vrnila iz manikire. Vsako plast posebej moraš posušiti pod posebno UV ali LED lučko.

Continue reading

Category: Lepota in moda