Category Archives: Novice in potovanja

Last minute smučanje omogočajo izbrati nam najboljša smučišča preko številnih kriterijev

Posted on by 0 comment

Največkrat imamo last minute smučanje ponudbe razvrščene po kriterijih smučarski center , nastanitvi, ceni, najbolj priljubljene ponudbe, priporočljive ponudbe, posebne ponudbe in številnih drugih kriterijev. Smučarski center je ena od osnovnih značilnostih, ki v veliki meri odloča o naših izkušnji po končanem smučanju. Začetnikom je pri tem nekoliko težje, saj bodo zgolj z informacijo last minute smučanje v določenem smučarskem centru težko izbrali zgolj po njegovem imenu. V veliko takšnih primerih sledi iskanje dodatnih informacij na spletu. Koristijo predvsem osnovne informacije o smučišču ter nepristranske informacije. Continue reading

Osvajanje ravnotežja pri malih nadobudnežih

Posted on by 0 comment

Otroke spodbujajte k igranju

Otroci so že v prvih letih svojega življenja stalno izpostavljeni učenju. Pridobivajo ogromno novih informacij, vseskozi pa se učijo novih znanj in spretnosti. Pomembno je poudariti, da pri tem vloga staršev in okolice nasploh nikakor ni zanemarljiva – čeprav se malčki res radi sami odpravijo raziskovat okolje, jim je treba ponuditi igrače in druge pripomočke, s katerimi bo učenje potekalo učinkovito in pravilno.

Continue reading

Jahalna šola KK gibanje

Posted on by 0 comment

Ste že poizkusili ježo konja?jahalna-šolaJe zelo sproščujoče in omogoča razvoj motoričnih sposobnosti tako jezdeca kot konja.

V klubu KK gibanje (http://www.kk-gibanje.si/) vam ponujajo terensko jahanje, ki je pomemben del razvoja jezdeca. Prvič lahko preizkusite jahanje samostojno, kar pomeni, da boste imeli svoj prvi preizkus!
Continue reading

Zemljevid Hrvaške

Kako potujete na morje? Imate v rokah še vedno zemljevid Hrvaške ali se znašate na GPS in Googlove zemljevide? Včasih ni najboljše, da se zanašate samo na sodobne tehnologije.

Uporaba spletnih zemljevidov je zelo enostavna. Preprosto poiščete želeno destinacijo (recimo dubrovnik) in že imate pred sabo celoten zemljevid Hrvaške ali samo določenega območja. Potem si lahko olajšate življenje še s tem, da si natančno izračunate razdaljo med kraji, ob tem pa si lahko še natisnete planer potovanja. Če se na pot odpravljate sami, vam ta ne bo kaj preveč koristil, saj ne boste mogi hkrati voziti in brati, če pa bo v avtu cela druščina, lahko nekoga izmed prijateljev pooblastite za vašega kopilota in potovanje se lahko začne. Continue reading