Ličila Nabla v različnih kozmetičnih kolekcijah

Posted on by 0 comment

Kozmetika Nabla je sestavljena iz več različnih kolekcij, vsaka izmed njih pa vključuje skrbno izbrana ličila, ki so značilna za posamično kozmetično kolekcijo. Enkrat na leto pa kozmetična hiša na trgu ponudi dve omejeni izdaji kolekcije ličil, ki trajata le določen čas. Omejena izdaja ličil iz kolekcije je kmalu razprodana, saj je ta kozmetika zelo priljubljena med ženskami po celem svetu.

V letošnjem letu smo v posebni izdaji kolekcije ličil lahko zasledili različne kožne odtenke tekočih podlag za obraz, pudre v prahu in kompaktne osvetljevalce ter posebne čopiče za nanašanje tekočih pudrov na obraz. Potem so bili tu še različni kožni odtenki korektorjev za obraz, čopiči za nanašanje rdečil na lica ter kremni osvetljevalci. Katere lepotne izdelke in ličila pa lahko ženske najdejo v stalnih kolekcijah, ki jih kozmetična hiša Nabla ponuja skozi vse leto?

Lepotni izdelki iz kozmetične kolekcije Dreamy

Kozmetika Nabla je v Dreamy oziroma sanjski kozmetični kolekciji sestavljena predvsem iz tekočih šmink za ustnice, ki imajo mat podlago, kar pomeni, da so dolgo obstojne in dajejo ustnicam naravni videz v svojih nežnih barvnih odtenkih.

Nabla kozmetika

Barvne nianse tekočih šmink za ustnice vključujejo nežne rjave odtenke in roza odtenke. Mat tekoče šminke za ustnice pa prihajajo tudi v kompletu, kjer lahko ženske uporabijo štiri različne barvne odtenke.

Ličila iz kozmetične kolekcije Denude

Ličila iz kozmetične kolekcije Denude so sestavljena iz več različnih izdelkov, med katerimi so najbolj opazna prav tekoča senčila za veke, ki oči dodatno osvetlijo in ustvarjajo 3D učinek z dodatki bleščic.

https://www.youtube.com/watch?v=I9amwM0Tod4

V kozmetični kolekciji Denude pa lahko ženske najdejo tudi šminke za usta v naravnih barvnih tonih in barvno skladne svinčnike za ustvarjanje večjih ustnic. Šminke za usta in svinčnike za usta lahko kupimo posamično, na voljo pa so tudi v kompletu.

Ličila iz kozmetične kolekcije Holiday

Ličila iz kozmetične kolekcije Holiday so namenjena vsem ženskam, ki se ličenju ne bodo odrekala niti na počitnicah, predvsem v poletnih mesecih. Prav zato ta ličila prihajajo v nežnih in naravnih odtenkih, primernih za lahkotnejši poletni čas ob morju. Poletna kolekcija kozmetike Nabla je na voljo na spletni strani pinkpanda.hu, kjer lahko ženske izbirajo med nežnimi barvnimi odtenki osvetljevalcev za obraz, tekočih šmink za usta in svinčnikov za usta ter različnimi čopiči za obraz, ki so na voljo tudi v kompletu.

Category: Lepota in moda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *